אולימפיאקוס במצב רוח מרומם לפני המפגש הכפול עם מכבי תל אביב. ארבעה ימים לפני המשחק נגד הצהובים בפיראוס, הקבוצה הביסה 0:3 את וולוס בצורה משכנעת וסיימה את העונה הסדירה במקום השלישי, מרחק 3 נקודות מהמוליכה פאוק סלוניקי.
אולימפיאקוס ניצחה שבעה משחקים ברצף בכל המסגרות, והמאמן חוסה לואיס מנדיליבאר שמונה לתפקיד לפני כשלושה שבועות עומד בינתיים על 100 אחוזי הצלחה. מנדיליבאר מתחיל גם לקבל אהבה מהיציעים, ואתמול התקבל בתשואות רמות כשעלה לכר הדשא.
מה שמוסיף לתחושות הטובות זהו הכושר של כוכב הקבוצה והסקורר הבולט שלה, איוב על קעבי. החלוץ המרוקאי כבש אתמול צמד ועומד על 22 שערים ב-33 הופעות העונה. אל קעבי כבש 10 שערים בשבעת המשחקים האחרונים, ורובי קין שצפה במשחק מהיציע בוודאי כבר מתחיל להיערך כדי לעצור אותו לאור היכולות ההגנתיות הלא מרשימות במיוחד של הקבוצה שלו.
"מכבי תל אביב, ראי הוזהרת - אל קעבי לוהט", כתבו ב"גאזטה", וב-"SDNA" הוסיפו: "אל קעבי נראה בליגה משלו".
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
יתרון (4) 301
22:00

קלאב ברוז'
(1+)

ברצלונה
קלאב ברוז' הבלגית תארח את ברצלונה שחזרה לנצח אחרי ההפסד בסופר קלאסיקו. ברצלונה נמצאת במצב שבו היא חייבת ניצחון וגם שערים ולכן אני סבור שהקטאלונים ינצחו ביותר משער אחד
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
אבל מכבי תל אביב אולי תקבל גם הנחות ממאמנה הספרדי של אולימפיאקוס, שלפי דיווחים מתכנן רוטציה בהרכב ביום חמישי. "יש אנשים שחושבים שהמשחק בחמישי היה יותר חשוב מהמשחק הערב, אבל אני רואה את זה אחרת. מבחינתי, ההפך הוא הנכון. הליגה נמצאת בראש סדר העדיפויות, ורק אחר כך אירופה", אמר מנדיליבאר.


