אי אפשר לפספס את הנוהל הקבוע של רובי קין לחפש מייד בתום משחק את מאמן היריבה כדי ללחוץ לו יד ולומר לו כמה מלים. בסיום משחק הליגה האחרון מול הפועל באר שבע, אליניב ברדה נכנס בהליכה מהירה לכר הדשא כדי להודות לשחקניו ולהגיד כמה מלים לשופטים. קין רץ אחריו וקרא לו מאחור כדי ללחוץ יד ולהיפרד.
אחת התמונות היותר זכורות היתה בסיבוב הקודם כשמכבי תל אביב אירחה את מכבי נתניה בבלומפילד וניצחה בקושי רב מפנדל של ערן זהבי. מכבי נתניה שיחקה מצוין במחצית הראשונה, החמיצה פנדל במחצית השנייה והרשימה מאוד את קין שמיד אחרי המשחק ניגש למאמנה, אז עוד רן קוז'וך, והחמיא לו מאוד. קוז'וך פוטר קצת אחרי וקין הצטער מאוד על כך.
מחר (שבת, 19:30, ספורט4) הם שוב נפגשים בבלומפילד כשקוז'וך מגיע כמאמן מכבי פתח תקווה שנראית נהדר בתקופה האחרונה ועלולה לעשות למכבי תל אביב הרבה בעיות מחר. "אנחנו מסתמסים הרבה", גילה קין על הקשר שלו עם קוז'וך בשיחה עם עיתונאים לקראת המשחק. "אני אוהב את הסגנון שלו. הוא בא לכל משחק כדי לשחק ולא כדי להחנות אוטובוס או לומר לשוער שלו לבזבז 15 דקות מהמשחק. אני מאוד מעריך את רן".
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
קין, שהבהיר לשחקניו כי מכבי תל אביב לפני תקופה מאוד לחוצה מאחר שהיא תפגוש את אולימפיאקוס בצמד משחקים בשמינית גמר הקונפרנס ליג, אמר: "אנחנו נזדקק בתקופה הזו לכל מי שכשיר. כולם צריכים להיות מוכנים כדי לשחק".
על הערעור שהגיש המועדון נגד הורדת נקודת הליגה, הוסיף המאמן: "מה שאני לא יכול להשפיע עליו, פחות מעניין אותי ואינו מדאיג אותי. אני לא יכול הרי להשפיע על ההחלטה של בית הדין".


