מכבי תל אביב עברה בקושי את מכבי יפו ועלתה לרבע גמר גביע המדינה אחרי מהפך וניצחון 1:3, אבל סיפור המשחק מבחינתה הוא ערן זהבי. הספדים כבר נכתבו עליו וביקורות הושמעו, אבל זהבי נתן אתמול מופע קצר כשעלה לשחק בדקה ה-78 ותוך דקות ספורות כבר היה עם צמד שהעלה את מכבי תל אביב לסיבוב הבא.
"שמחנו על ההעפלה לסיבוב הבא, היינו מאושרים מהניצחון, אבל הכי שימח אותנו שערן חזר לכבוש", סיפרו שחקנים במכבי תל אביב. "ערן היה צריך את הגולים שלו ואנחנו צריכים את ערן. הגולים האלה ייתנו לו ביטחון מחודש. מגיע לו לשמוח אחרי כל כך הרבה לילות מאכזבים באחרונה".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
לצד הגולים של זהבי, במכבי תל אביב היו מרוצים ששחקנים רבים קיבלו דקות ופתחו בהרכב. "אנחנו צריכים את כולם עכשיו כי אנחנו שוב הולכים לתקופה אינטנסיבית", אמר רובי קין אמש. מאמן מכבי תל אביב מאמין שדור פרץ, המצוי בכושר אישי לא טוב, יחזור בקרוב להציג את יכולתו המוכרת והנהדרת מתחילת העונה. "המחוייבות של דור לקבוצה ולחברים שלו היא תמיד בטופ. אני לא מודאג ממנו", הבהיר קין.
