בשל דחיית משחק שמינית גמר גביע המדינה מול מכבי יפו ממחר ליום רביעי, שינה רובי קין את לו"ז האימונים שלו השבוע ונתן לשחקני מכבי תל אביב לנוח אתמול (ראשון) במקום היום החופשי שתוכנן ליום רביעי. הבוקר חזרו השחקנים להתאמן ופתחו בהכנות למשחק מול יפו.
קין מתכנן רוטציה נרחבת לקראת המשחק בשמינית גמר הגביע וכחלק מההכנה המנטלית והמקצועית אמר לשחקניו: "אני רוצה שתגרמו לי לכאב ראש. אני רוצה שכל מי שמשחק יאתגר אותי ויגרום לי לחשוב אם מגיע לו להיות בהרכב הפותח. כל מי שנכנס לשחק, צריך להשפיע על המשחק. לעשות הרבה עם הדקות שהוא מקבל".
קין יעלה מחרתיים בהרכב שחקנים שלא פתחו זמן רב כמו יונתן כהן, קיקו בונדוסו ואולי אף דניאל טננבאום ואייל גולסה. גם כאלה שנכנסו בשבת האחרונה כמחליפים כמו דור פרץ, אושר דוידה, דור תורג'מן ואבישי כהן אמורים לעלות ב-11.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(5+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
רגיל (6) 232
21:45

איסלנד

אוקראינה
איסלנד, המדורגת במקום השני עם שלוש נקודות מתוך שש אפשריות, תארח את אוקראינה, שנמצאת במקום השלישי עם נקודה אחת בלבד. עד כה איסלנד מציגה יכולת טובה יותר מיריבתה, ולכן ההערכה היא שהיא תנצח במשחק הביתי ותמשיך במאבק על הכרטיס למונדיאל.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
במכבי תל אביב לא מקלים ראש במשחק, אבל מצפים לראות גרף של עלייה מסויימת ביחס למשחקים מול מכבי נתניה והפועל באר שבע בהם ניצחה הקבוצה, אבל לא הציגה יכולת מרשימה במיוחד.