מאז פרוץ המלחמה, הפכה בוהמיינס האירית לתומכת המובהקת ביותר בפלסטינים בעולם הכדורגל. הקבוצה מדאבלין פרסמה עשרות פוסטים פרו-פלסטינים ברשתות החברתיות, הוציאה מדים מיוחדים בצבעי הדגל הפלסטיני ששימשו אותה במספר משחקים, ואפילו אספה כספים ותרומות שהועברו לארגוני צדקה בגדה המערבית.
עכשיו היא רוצה לקחת את זה צעד אחד קדימה, ומתכננת לקיים משחק ראווה נגד נבחרת פלסטין באירלנד. היום הודיעה הקבוצה כי "אנחנו מצויים בקשר עם ההתאחדות הפלסטינית במשך מספר חודשים בניסיון לארגן משחק ראווה באצטדיון הביתי שלנו. השיחות נמצאות בשלב מתקדם, ומנסים לתאם תאריך מתאים".
על פי ההודעה, כל ההכנסות מ"משחק הצדקה" יועברו לארגונים שונים בגדה המערבית. בנוסף הודיעה הקבוצה כי העבירה תשלום שלישי לארגונים בגדה בסך של 8,000 יורו - כסף שנאסף בזכות מכירת המדים במהדורה מיוחדת, שמביעים תמיכה בפלסטינים.
יתרון (4) 56
18:50

מכבי מעלה אדומים

מ.ס צפת
(1+)
מעלה אדומים, שפתחה רע את העונה, במגמת שיפור עם שני ניצחונות רצופים אמורה ויכולה לנצח את הקבוצה החלשה בליגה הלאומית. צפת, די בוודאות, תרד בסיום העונה.
רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע.
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק כדי לנצח בשלושה שערים.
"הפלסטינים חווים טראומה יומיומית. מחובתנו לנסות להקל עליהם מפני תמצית הרוע בעולם", כתבו בצירוף סרטון מיוחד שהפיקו בשיתוף עם ילדים פלסטינים, שמצולמים משחקים כדורגל ברחבי יהודה ושומרון תחת הכיתוב "כל ילד זכאי להיות חלק מהמשחק".
בוהמיינס היא קבוצה יחסית גדולה במונחים של ליגת הכדורגל באירלנד. היא זכתה באליפות 11 פעמים והופיעה במפעלים אירופים 63 פעמים (לא כולל אינטרטוטו).


