בהפועל באר שבע מעריכים הבוקר (רביעי) כי המסלול אליו מכוון תומר יוספי, הוא יציאה לחו"ל. יוספי הוא אחד השחקנים הבולטים בליגת העל העונה ומהגורמים המובילים בעונה המצוינת של הפועל חיפה. הקשר שמושאל לקבוצה של יואב כץ זו השנה השנייה, בולט כמעט בכל משחק תחת רוני לוי שרצה אותו מאוד מאז שאימן את הפועל באר שבע.
יוספי חתום על חוזה עד קיץ 2025 בבאר שבע ואמור לשוב אוטומטית לבירת הנגב בקיץ. ההצטיינות שלו במדי הפועל חיפה, הובילה לכך שרבים בקרב אוהדי באר שבע הרימו גבה על כך שהשחקן לא משחק בשורות הקבוצה. אלא שיוספי חש שדווקא יציאה למועדון אחר תסייע להתפתחות הקריירה שלו והרגיש שדווקא מחוץ לבאר שבע יקבל יותר קרדיט.
מבחינת הפועל באר שבע, המועדון היה מאוד רוצה לקלוט את יוספי בחזרה, אבל משיחות מתוך המועדון די ברור שהכוונה שלו היא לעזוב בקיץ לחו"ל. הוא מקווה שסוכנו ימצא לו קבוצה באירופה.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(10.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
שחקן בית אחר של הפועל באר שבע, אור דדיה, גם רצה לעשות את אותו מסלול. בקיץ הוא עבר לאברדין הסקוטית אבל חזר לבאר שבע בינואר אחרי שלא הצליח להשתלב.
בסביבתו של יוספי מספרים שהדוגמא של דדיה שחזר בלי לשחק כמעט בחו"ל לא רלוונטית, וכי יוספי משוכנע שהוא יכול להצליח באירופה.


