היין ואנהאזברוק, מאמן גנט, ציין אמש (שישי) את יום הולדתו ה-60 בתחושות מעורבות, כשזיכרון ההפסד 1:0 למכבי חיפה עדיין טרי. "המשחק הזה קלקל לי את החגיגה. קיוויתי לחגוג את יום ההולדת העגול אחרי ניצחון", אמר ואנהאזברוק אתמול לתקשורת הבלגית.
בבלגיה טוענים שהדחה על ידי מכבי חיפה בשלב הפלייאוף של הקונפרנס ליג, עשויה לקרב מאוד את סיום דרכו של ואנהאזברוק במועדון, אם לא באופן מיידי אז בתום העונה. ואנהאזברוק מאמן את גנט זו השנה השלישית, ושוקל לצאת בקיץ (חוזהו יסתיים בתום העונה) לשנת שבתון, או לחילופין לקחת על עצמו משרה פחות תובענית כמאמן נבחרות.
"כל האופציות פתוחות. יש גם סיכוי שאשאר בגנט, אני לא שולל שום דבר", אמר ואנהאזברוק.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
כך או כך, כל תוצאה פרט לניצחון על מכבי חיפה ביום רביעי באצטדיון (הריק) בגנט שיעלה את הקבוצה לשלב שמינית הגמר, תקרב מאוד את סיום דרכו במועדון ותגביר את הרחשים סביבו בעיצומו של המשבר העמוק של הקבוצה, שעוד לא ניצחה ב-2024.


