במשך שבועות ארוכים אוהדי הקבוצות בישראל לא היו יכולים לפקוד את המשחקים, זאת לאור החלטת פיקוד העורף על סגירת המגרשים בשעת מלחמה. עם הזמן היציעים נפתחו בהדרגה ולאחרונה גם באופן מלא, ובעקבות כך היום (רביעי) הפועל תל אביב פרסמה את מתווה הפיצויים למנויים שלה.
האדומים הציעו ארבעה מסלולים אפשריים לאוהדים, כאשר שני הראשונים הם למעשה תרומה. במסלול הראשון ניתן לתרום את כל הכסף למועדון ובמסלול השני לתרום את מלוא הזיכוי עבור מחלקת הנוער, קבוצת הנשים או קבוצת הפועל "שווים" של המועדון.
בשני המסלולים הנותרים מוצע פיצוי כספי לאוהדים. מי שירצה יכול להשתמש במלוא הזיכוי לצורך רכישת כרטיסים למשחקי המועדון, או לרכישת מנוי לעונה הבאה. במסלול האחרון בעל המנוי יוכל להינות מפיצוי כספי בסכום אשר ייקבע בסוף העונה הנוכחית. בעל מנוי אשר לא בחר באחת מהאפשריות עד ה-9 במרץ ייחשב כמי שתרם את מלוא הזיכוי למועדון.
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
הפיצויים לאוהדים הם על ארבעה משחקים - השהניים מול הפועל חיפה והפועל חדרה שנערכו מול יציעים סגורים, והשניים מול מכבי פתח תקוה והפועל פתח תקוה שנפתחו ל-5,000 אוהדים בלבד.


