הפועל חדרה קיבלה היום (רביעי) מהתאחדות הכדורגל היוונית את השחרור הבינלאומי של המגן הקרואטי, יוסיפ טומאשביץ', שנרשם אמש כחוק ובזמן וחוזהו אושר בהתאחדות בישראל ועבר בבקרת התקציבים. הבלם הסנגלי ממאדו אמבוג' קיבל כבר אתמול את השחרור הבינלאומי מקבוצתו הקזחית.
חדרה עברה שינוי משמעותי במהלך הימים האחרונים של חלון ההעברות, עם צירופם של ארבעה זרים חדשים - לצד אמבוג' וטומאשביץ' הגיעו גם גודסווי דוניו וג'יימס אדניי, בנוסף לשני ישראלים - אמיר ברקוביץ' ורוסלן ברסקי. במקביל שוחררו קויה מבאה, אוראל באייה, יואב תומר, אוהד ברזילי וספיר איטח. בשלב זה הוקפאו חוזיהם של סולימאן קוליבאלי וטוני גומס שנגרעו כמובן מהסגל.
"עבדנו קשה בחלון הזה על מנת להעמיד לרשות הצוות המקצועי את כל מה שהוא מבקש, כדי לחזק את הקבוצה כדי שנשיג את המטרות", אמר הבעלים יקיר שוורץ. "לצד כל השחקנים החדשים שהגיעו, הצלחנו גם להשאיר את סמי בוראר וזה לא פחות חשוב עבור המועדון. נאלצנו גם להיפרד ממספר שחקנים ובסך הכל היה לנו חלון פעיל ואני מאוד מקווה שהוא יתברר גם כמוצלח בסיום העונה. כעת כולנו יחד למען המטרה, אני קורא לכל האוהדים להגיע ולהתאחד סביב הקבוצה והשחקנים ולעזור להם כבר בשבת לחזור ולנצח".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בשבת תארח חדרה את הפועל תל אביב, כאשר המאמן חיים סילבס צפוי לכלול בהרכב את אמבוג' וטומאשביץ'. גם דוניו, שלא שיחק כמעט חודשיים, צפוי לקבל דקות.


