מכסת האוהדים במשחקי הכדורגל תעלה ל-30 אלף איש, כך הודיע היום (שלישי) שר התרבות והספורט מיקי זוהר. כזכור, עם תחילת המלחמה התקיימו משחקי ליגת העל ללא אוהדים בכלל, ולקראת סוף דצמבר צמחה המכסה ל-15 אלף - כך, למשל, היה במשחק העונה בין מכבי חיפה ומכבי תל אביב אמש. המכסה תוגדל כבר מהמחזור הקרוב.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.
רגיל (7) 249
20:00

ניס

שטרסבורג
ניס בכושר ירוד מאוד (הפסידה 9 מתוך 10 האחרונים בכל המסגרות), שטרסבורג פייבוריטית גם בחוץ.
יתרון (7) 340
00:00

מיאמי היט
(2.5+)

מינסוטה טימברוולבס
מיאמי מגיעה בכושר מצוין עם רצף של ארבעה ניצחונות ותנסה לנצל את הביתיות. מינסוטה (21-13) מחזיקה במאזן טוב יותר, אך היא פגיעה במשחקי חוץ מול הגנות קשוחות.
יתרון (7) 351
03:00

שיקגו בולס

שארלוט הורנטס
(1.5+)
שארלוט ברצף הפסדים ומחזיקה באחד המאזנים החלשים בליגה (11-23). שיקגו לא יציבה , אך בביתהיא אמורה לשלוט.
יתרון (7) 358
05:30

לוס אנג'לס קליפרס

בוסטון סלטיקס
(1.5+)
למרות הטיסה לחוף המערבי, העומק והגיוון של בוסטון בדרך כלל מנצחים משחקי צמרת כאלה.
רגיל (1) 97
17:00

ניוקאסל

קריסטל פאלאס
ניוקאסל בסנט ג'יימס פארק היא חיה אחרת לגמרי מאשר במשחקי החוץ. קריסטל פאלאס קבוצה מאורגנת שיודעת לצאת למתפרצות
"שר התרבות והספורט מיקי זוהר שוחח לפני זמן קצר עם מפקד פיקוד העורף האלוף רפי מילוא וסיכם עימו על הרחבה נוספת למכסת האוהדים המותרת במגרשי הכדורגל", נמסר מדוברת שר התרבות והספורט. "על פי הסיכום יוכלו להיכנס עד 30 אלף איש באיצטדיונים כך שיתאפשרו משחקים עם איצטדיון מלא. הגדלת המתווה אושרה כעת בפיקוד העורף ותיכנס לתוקף מיידית כבר מהמחזור הקרוב. כזכור, הנחיות פיקוד העורף למשמע אזעקה באיצטדיון הן להתכופף במקום, לשים ידיים על הראש ולהתפזר ביציע ככל שניתן".


