אווירת נכאים בהפועל חדרה אחרי הפסד נוסף, הפעם 1:2 בחוץ לבני ריינה אמש (ראשון), שהשאיר את הקבוצה במקום האחרון. שחקניו של חיים סילבס הציגו משחק לא רע בחלקים מסוימים, אך נכנעו שוב בגלל טעויות קשות בחלק ההגנתי, ולא בפעם הראשונה העונה. נקודת האור היחידה מהמשחק היא שאלעד מדמון חזר לכבוש, אחרי שבשבוע שעבר נסגרה עסקת מכירתו למכבי תל אביב.
העמדה הדחופה ביותר מבחינת חדרה הייתה המגן השמאלי, אותה התקשו לאייש מחדש אחרי שחרורו של קויה מבאה. בצוות המקצועי נכנסו החל מהבוקר למרוץ נגד השעון כדי להספיק להנחית בישראל מגן שמאלי זר, לאחר הקשיים בצירופו של דויד קופרמן מאשדוד, וסיכמו עם הקרואטי בן ה-28 יוסיפ טומאשביץ' שרשם העונה 13 הופעות במדי אנאגניסי מהליגה השנייה ביוון לפני כן שיחק חמש שנים בלוקמוטיב פלובדיב (עם הפוגה לשנה באטורמיטוס מיוון) וזכה איתה פעמיים בגביע הבולגרי.
מי שצפוי לחתום היום בחדרה הוא הבלם הסנגלי ממאדו אמבוג' שסגר את תנאיו וצפוי להחליף את סולימאן קוליבאלי שישוחרר. בחדרה מקווים שאמבוג' בן ה-30 יצליח בעזרת ניסיונו לייצב את החלק האחורי הרעוע של הקבוצה, לקראת המשך המאבקים בתחתית.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
החלוץ גודסוויי דוניו צפוי להתחיל להתאמן מחר עם הקבוצה וההערכה היא שיידרשו לו כמה שבועות להיכנס לכושר משחק נורמלי.


