מכבי תל אביב השלימה היום (רביעי) החתמה של שלושה ליגיונרים בחלון הזה, כשיונס מלדה הצטרף אל מתן בלטקסה ועדן קארצב, אבל שוק הישראלים המשחקים באירופה ימשיך להיות היעד שלה בשבוע שנותר לסגירת החלון כשמעבר לרז שלמה, עליו פורסם כבר אתמול, מכבי תל אביב רוצה גם את שגיב יחזקאל ונמצאת בעמדת המתנה להתפתחויות.
ברגע שפיפ"א תאפשר לשחקן הכנף הישראלי לעבור לקבוצה שלישית העונה, מכבי תל אביב תהיה חזק בתמונה ובתנאי שלא יהיו פערי שכר גדולים בינם לבין יחזקאל שרוצה להמשיך להרוויח כ-450 אלף יורו נטו לעונה בחוזה רב שנתי.
ההעדפה של יחזקאל היא להמשיך באירופה וסוכניו מנסים עדיין לאתר לו קבוצה מתאימה, אבל אופציית מכבי תל אביב על השולחן, אם כי הצהובים הבהירו כי החוזה צריך להתאים למידות של הליגה הישראלית. ההמתנה ליחזקאל היא אחת הסיבות בגללן מכבי תל אביב עדיין לא החתימה שחקן כנף זר לקו הימני.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
אבל לצד ליגיונרים, מכבי תל אביב עובדת חזק גם על השוק המקומי כאשר היעד המרכזי כאן בליגת העל, נשאר אלעד מדמון. הפועל חדרה הבהירה שאינה רוצה למכור בחלון הזה, אבל מכבי תל אביב ממשיכה ללחוץ חזק ורוצה לסגור עסקה על החלוץ, אפילו שצירפה את מלדה.
בקבוצה מבינים שהפנים של דור תורג'מן בקיץ לאירופה, ערן זהבי יהיה בן 37 בחודש יולי, כך שמדמון הוא יעד מרכזי ומכבי תל אביב רוצה להקדים את כולן במירוץ אחר הילד המוכשר של הפועל חדרה.


