רכש חדש לרובי קין? בבלגיה מדווחים היום (שלישי) שיונס מלדה סיכם במכבי תל אביב. החלוץ בן ה-24, שגדל במכבי נתניה, נמכר לגנט בינואר 2021, אחרי פתיחת עונה טובה, תמורת כמיליון וחצי יורו, ומשם עבר למכלן. ב-2022 חתם במכלן לשלוש שנים, אבל לא הרשים במיוחד. על פי הדיווח, מלדה עובר למכבי תל אביב בעסקת רכישה, ואמור להגיע בקרוב לישראל.
כמו כן, מכבי תל אביב ממשיכה לחפש שחקן כנף זר, ובורסת השמות מתרחבת. אחרי הדיווח בצרפת על מועמדותו של מקסנס ריברה מסנט אטיין, עולה היום (שלישי) שם חדש, עם פרופיל מעניין.
על פי דיווח בדנמרק, מכבי תל אביב מנסה להחתים את שחקן הכנף של אודנסה ונבחרת האיטי, לושיוס דון דידסון בן ה-22. דידסון כבש העונה 7 שערים ב-13 הופעות במדי אודנסה, שמדורגת במקום התשיעי בליגה הדנית. בנוסף יש לו ברזומה שבע הופעות במדי נבחרת האיטי, בה הוא משתף פעולה עם חלוץ מכבי חיפה פרנזי פיירו. במדים הלאומיים כבש דידסון שני שערים ובישל פעמיים.
על פי הדיווח, מכבי תל אביב פנתה לנציגיו של דידסון וכן גיששה בעניינו אצל אודנסה. מלבד מכבי תל אביב, גם ראפיד וינה האוסטרית מביעה עניין ומנסה לשים יד על השחקן.
צפו בביצועיו של דידסון
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
דידסון חתום באודנסה עד 2027 ועל פי הדיווחים בדנמרק, ספק רב אם יימכר בחלון הנוכחי בשל העובדה שקבוצתו נלחמת על הישרדות בליגה הבכירה. שווי השוק שלו מוערך בכ-700 אלף יורו על פי האתר "טרנספרמרקט".


