מכבי חיפה לא הייתה יכולה לבקש תסריט טוב יותר. עבדולאי סק סיים אמש (שני) את חלקו באליפות אפריקה ויחזור לישראל בזמן למשחק העונה נגד מכבי תל אביב ביום שני. סנגל של סק הודחה במפתיע כבר בשלב שמינית הגמר אחרי הפסד לחוף השנהב בפנדלים, וכך התרחיש שאף אחד לא דמיין שיקרה לפני הטורניר התממש - וסק יחזור לישראל לפני מילסון ושואו מנבחרת אנגולה הצנועה.
למרות מפח הנפש הקבוצתי, מבחינה אישית סק רשם טורניר חיובי. הוא שותף בשני משחקים למשך 100 דקות, ובלט במיוחד במשחק מול גינאה, בו קיבל צ'אנס בהרכב על רקע חיסורים של שחקנים בכירים בהגנה, וכבש את אחד משני השערים בניצחון 0:2.
בסנגל היה מי שציפה שסק ישחק גם אמש מול חוף השנהב, אולם הוא ראה את חבריו לנבחרת מפסידים מהספסל. בתקשורת הסנגלית סיכמו את הטורניר אמש וכתבו על סק ש"זה היה טורניר הפריצה שלו", כשהם מחלקים מחמאות על המחויבות שהראה כמו גם היכולות המגוונות בהגנה ובהתקפה. "מי שלא יעמוד על הקווים בנבחרת בעתיד, יצטרך לקחת את סק בחשבון", ציינו.
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
סביר להניח שערך השוק של סק ממשיך להאמיר בזכות הניצוצות שהראה באליפות אפריקה, ושההתעניינות בו תגבר בתקופה הקרובה אחרי שכבר הוזכר בתקשורת הרוסית כמועמד למספר קבוצות במדינה. כך או אחרת, הוא חתום במכבי חיפה על חוזה ארוך טווח, וחוזר כעת למאבקי האליפות גם רענן מספיק (אחרי שלא נשחק עם עודף דקות) וגם מלא בביטחון.


