דור תורג'מן יחזור הערב (ראשון, 19:30) לסגל מכבי תל אביב במשחק הגביע בחוץ נגד הפועל חדרה. כזכור, תורג'מן החמיץ את גמר גביע הטוטו ביום רביעי שעבר בגלל חבלה בקרסול, אבל הוא נכח באימוני סוף השבוע, התאמן כרגיל ויכלל היום בסגל, אך ספק אם יפתח בהרכב.
תורג'מן קרוב לוודאי יכלל בסגל במקום אייל גולסה שהתלבש בגמר גביע הטוטו אבל אמור לצאת הערב מרשימת 20 השחקנים שיתלבשו למשחק. המאמן רובי קין שקל בסוף השבוע בכובד ראש את ההרכב שלו הערב תוך התחשבות בעייפות של מספר שחקנים, בראשם יוריס ואן אובריים ודור פרץ.
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
מצד אחד המאמן לא נוטה לשינויים רבים, אבל מצד שני הוא יודע שבעוד שלושה ימים מצפה לו משחק ליגה קשה מול הפועל ירושלים המשתפרת, ולכן יתכן שיעניק מנוחה למספר שחקנים ויפתח בהרכב עם שחקנים כמו עדן קארצב וקיקו בונדוסו.
השחקן היחיד במכבי תל אביב שנמצא בסכנת צהובים למשחק נגד מכבי חיפה בעוד שבוע, הוא רוי רביבו שסוחב ארבעה כרטיסים צהובים. אם המגן ישחק הערב ויספוג צהוב, הוא יחמיץ את המשחק נגד הפועל ירושלים ויוכל להיות בראש נקי לפני המפגש עם מכבי חיפה.


