בתום יום עמוס בפגישות, שיחות ומגעים בין כל הצדדים, ליאור קאסה עדיין לא החליט היכן הוא רוצה לשחק ועם איזה מועדון לקשור את עתידו. למעשה, הכל מתכנס בסופו של דבר להחלטה שהקשר הצעיר של הפועל ירושלים צריך לקבל בין מכבי תל אביב למכבי חיפה.
הפועל ירושלים ביקשה 1.1 מיליון יורו עבור השחקן ו-20% ממכירה עתידית. ברגע שהיא קיבלה ממכבי תל אביב וממכבי חיפה את התנאים האלה, היא נעצרה ולא המשיכה למכירה פומבית בין המועדונים. במקביל סוכנו של קאסה גלעד קצב נפגש עם שני המועדונים והוא הביא לשחקן הצעות לחוזים דומים, כך שגם בהיבט הזה אין למעשה הבדל.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
לשחקן יש פחות או יותר את אותו הסכום ואותו החוזה בשני המקומות, וכאמור שתי הקבוצות הסכימו לתנאים של הפועל ירושלים. כעת הכדור אצל קאסה שיצטרך לבחור היכן הוא רוצה לשחק.


