במכבי בני ריינה קיבלו ברגשות מעורבים את הנקודה שהושגה אתמול (שבת), בתיקו 0:0 הביתי נגד הפועל חיפה. מצד אחד מרגישים במועדון שהם היו צריכים לקחת שלוש נקודות, אך מצד שני אמרו בקבוצה שגם תיקו מול קבוצת צמרת שהגיעה אחרי שרשרת ניצחונות זה הישג טוב.
בסך הכל בריינה מסכמים שבוע מוצלח מאוד, כאשר הקבוצה סגרה שלושה משחקים קשים נגד יריבות חזקות עם תיקו מול מכבי תל אביב, ניצחון בטדי על בית"ר ירושלים ואתמול כאמור הושגה נקודה חשובה נוספת נגד האדומים בחיפה. "אנחנו שמחים שידענו להתאושש מסדרת ההפסדים שהייתה לנו", אמרו בקבוצה. "עצם זה שאנחנו מאוכזבים פעמיים אחרי תוצאות תיקו נגד מכבי תל אביב והפועל חיפה אומר הכל. נמשיך לעשות את שלנו גם במשחקים הבאים".
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
בריינה ממשיכים לחפש שחקני חיזוק נוספים, כאשר היום צפוי לנחות בישראל החלוץ הפנמי פרדי גונדולה, שסיכם את תנאיו ויגיע לבדיקות רפואיות לקראת חתימה. מי שצפוי לעזוב הוא שחקן הכנף הבוליביאני הנרי ואקה, שישוחרר עוד השבוע מהקבוצה וצפוי לשוב למולדתו. ואקה פתח את העונה בצורה טובה, אך נחלש בחודשים האחרונים ובריינה העדיפו לשחררו.
בשבת הקרובה מצפה לקבוצה משחק במסגרת סיבוב ח' בגביע המדינה נגד הפועל פתח תקוה, כאשר הבלם סמביניה יחמיץ את ההתמודדות עקב צבירת חמישה כרטיסים צהובים.


