הפועל חדרה במשבר גדול ובמועדון שוקלים כעת לבצע זעזוע בעמדת המאמן. אחרי ה-2:0 להפועל חיפה ובעקבות שרשרת ההפסדים הרצופים, התערער מאוד מעמדו של המאמן ניסו אביטן, שבשלב זה נראה שלא מצליח להשפיע יתר על המידה על השחקנים שעומדים לרשותו.
ראשי המועדון יחליטו בקרוב האם לסיים את תפקידו של אביטן כבר כעת, או להמתין למשחק התחתית הקרוב נגד מ.ס.אשדוד ולקבל את ההחלטות לאחריו. בחדרה מודעים לעובדה שסגל השחקנים חלש מאוד ושהזרים כמעט ואינם תורמים דבר מהבחינה המקצועית, אולם גם כאן מטילים את מרבית האשמה בבניית הסגל על המאמן אביטן.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
אחרי עזיבתו של החלוץ ארון ליה איסקה, מבינים בחדרה שצריך שינוי מהותי נוסף בסגל הקיים, כאשר גם סמי בוראר המאכזב וגם סולימאן קוליבאלי מועמדים לעזוב. עד כה לא התקבלו הצעות רשמיות על בוראר, למעט התעניינות של מכבי בני ריינה שככל הנראה לא תסכים לשלם 150 אלף יורו על שחקן שיהיה חופשי בקיץ הקרוב. בחדרה ינסו לצרף לפחות שני שחקני התקפה נוספים ומחפשים גם חיזוק לקישור ולהגנה.
