מכבי תל אביב נפרדה מהמגן הימני איבן מאסון בחודש שעבר ויש לה מקום לצרף שחקן זר לסגל. לפי התקשורת באוקראינה היום (שני), אחד המועמדים הוא איברהים קאנה, שחקן כנף בן 23 ששייך לוורסקלה פולטבה המדורגת שביעית באוקראינה. הוא שמאלי שמשחק בעיקר כקשר בצד שמאל, אך לעתים מתפוקד גם באגף ימין ומאחורי החלוץ.
לאחרונה פורסמו דיווחים שעל קאנה הוגשו הצעות משריף טירספול המולדבית ומלכיה גדנסק הפולנית, אך באתר "TaToTake" טוענים שמכבי תל אביב היא שמעוניינית בשירותיו. לקאנה סעיף שחרור שמוערך בלמעלה ממיליון דולר, מעט יותר משוויו על פי "transfermarkt".
צפו בביצועיו
רגיל (7) 212
19:15

הפועל פתח תקווה

הפועל ירושלים
האורחת ללא נקודות אחרי שישה מחזורים ונועלת את הטבלה. ובכל זאת, הירושלמים יודעים שעוד משחק בלי נקודות רק ימשיך לסבך אותם בתחתית. הפועל פתח תקווה אמנם פייבוריטית, אבל האורחת יכולה לנצח כאן
יתרון (7) 236
19:30

הפועל קרית שמונה
(1+)

הפועל באר שבע
קרית שמונה פתחה את העונה הזו עם הרבה ציפיות אבל לא תרגמה אותם לנקודות ונראית פחות טוב מהציפיות לגביה. באר שבע בפתיחת עונה היסטורית ובלתי ניתנת לעצירה. האורחת תנצח כאן ביותר מגול
קאנה בישל שלושה שערים ב-17 הופעות בליגה האוקראינית העונה ולא כבש, אך כן מצא את הרשת פעמיים בגביע האוקראיני וכבש שער במוקדמות הקונפרנס ליג. בנבחרת מאלי הוא רשם שתי הופעות בלבד ולפני שערך את הבכורה בוורסקלה, שיחק כמושאל חצי עונה בסין.