מכבי תל אביב נפרדה מהמגן הימני איבן מאסון בחודש שעבר ויש לה מקום לצרף שחקן זר לסגל. לפי התקשורת באוקראינה היום (שני), אחד המועמדים הוא איברהים קאנה, שחקן כנף בן 23 ששייך לוורסקלה פולטבה המדורגת שביעית באוקראינה. הוא שמאלי שמשחק בעיקר כקשר בצד שמאל, אך לעתים מתפוקד גם באגף ימין ומאחורי החלוץ.
לאחרונה פורסמו דיווחים שעל קאנה הוגשו הצעות משריף טירספול המולדבית ומלכיה גדנסק הפולנית, אך באתר "TaToTake" טוענים שמכבי תל אביב היא שמעוניינית בשירותיו. לקאנה סעיף שחרור שמוערך בלמעלה ממיליון דולר, מעט יותר משוויו על פי "transfermarkt".
צפו בביצועיו
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
מעל/מתחת שערים (2.5) (2) 207
21:30

סאלרניטנה
(2.5+)

קרוטונה
ב14 מתוך 24 משחקים שתי הקבוצות נכבשו מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם לשתי הקבוצות ההתקפיות הללו.
קאנה בישל שלושה שערים ב-17 הופעות בליגה האוקראינית העונה ולא כבש, אך כן מצא את הרשת פעמיים בגביע האוקראיני וכבש שער במוקדמות הקונפרנס ליג. בנבחרת מאלי הוא רשם שתי הופעות בלבד ולפני שערך את הבכורה בוורסקלה, שיחק כמושאל חצי עונה בסין.


