הפועל חיפה חגגה הערב (שבת) ניצחון שלישי ברציפות - הפעם 0:1 על מ.ס. אשדוד בעיר הנמל. האדומים של רוני לוי הבטיחו שבוע נוסף במקום השלישי בטבלה, כשצימקו את הפער מהיריבה העירונית מכבי חיפה לשלוש נקודות בלבד. תומר יוספי כבש (32), והנחיל לנועלת הטבלה משחק שביעי ברציפות ללא ניצחון (שישה הפסדים ותיקו) והפסד בית רביעי רצוף.
רוני לוי אמר בסיום: "כיף גדול, בימים האלה שעוברים על המדינה זה קצת נותן שמחה. אנחנו לא מתנתקים מהחיילים שנלחמים כמו גיבורים והחטופים שמחכים כל יום שהם יחזרו הביתה. מגיעה מילה טובה לחבר'ה שלנו, גם עם עומסים מאוד גדולים הם מקריבים ומשקיעים, גם אם המשחק פחות איכותי. גם ההמשכיות חשובה מאוד".
המאמן הודה למרות הניצחון: "לא הייתי מספיק מרוצה מהיכולת, אני מצפה שנהיה יותר התקפיים ונניע את הכדור יותר. הגענו לשניים-שלושה מצבים נהדרים לתת את השני, שהיה נותן שקט. לפעמים צריך לדעת לסבול ולהגן טוב או להחזיק בכדור טוב, יצאנו להתקפות מעבר טובות ולא הצלחנו לכבוש, אבל על השמירה על שער נקי מגיעה לשחקנים מילה טובה".
למרות שקבוצתו יציבה בצמרת מפתיחת העונה, הוא לא מתפתה "להעלות הימור" מבחינת מטרות: "השאיפה היא להגיע לפלייאוף העליון ואם נמשיך ביכולת הזאת, נחשוב יותר גבוה. אנחנו רוצים להיות צנועים כי ביום שלישי יש משחק נגד קבוצה שתבוא להילחם על החיים שלה (חדרה). נצטרך לעשות את העבודה".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
מאמן מ.ס. אשדוד אלי לוי סיכם: "עשינו שינויים, ניסינו. לא בטוח שהצלחנו לשנות את המשחק. שלטנו במשחק אופטית, בעיקר בחצי הראשון, קיבלנו גול נגד מהלך המשחק. הפועל חיפה קבוצה מצוינת, עשו לנו מלכודת אחת ונתנו גול. קשה, אבל אנחנו לא מתייאשים, בטח לא אני. יש לנו משחקים נגד מכבי פתח תקוה והפועל חדרה, מקווה שעד אז נתחזק ושם נצטרך לנצח. אין לנו אפשרות אחרת".
נועלת הטבלה פועלת לצירוף אמיר אלטורי ממכבי פתח תקוה, שכבש את השער השני בדרבי לפני כשבועיים וחצי. בקבוצה רוצים להתחזק בשבוע הקרוב בשחקנים וסימנו את שחקן הכנף בן ה-20, אותו אלי לוי מכיר היטב מליגת הנוער. ייתכן שהמהלך יסגר אחרי המשחק בין הקבוצות באמצע השבוע. בתוך כך, באשדוד מקווים לסגור בתחילת השבוע את צירופו של החלוץ הניגרי אזקיאל הנטי, איתו כבר הכול מסוכם וצריך רק לדאוג לעניינים הקשורים בדרכון שלו כדי שיגיע לארץ.


