ההתעסקות בעייפות של מכבי תל אביב, כחלק מהסיבות לירידה ביכולת של הקבוצה, היא לא דבר שיכול לשרת את המועדון. שחקנים בקבוצה וגם גורמים אחרים דיברו בסוף השבוע על הסכנה הטמונה בהיצמדות לקו שמחפש הסברים ותירוצים ל-5 הנקודות שאיבדה הקבוצה בשני המשחקים האחרונים מול מכבי חיפה והפועל חדרה בבלומפילד.
"יש לנו סגל רחב ומספיק עמוק כדי למצוא פתרונות. אין מקום לחפש תירוצים", אמר בסוף השבוע גורם במועדון, "הכי קל ליפול למקום הנוח שיש עייפות ופצועים וששיחקנו באירופה. אף אחד לא יעשה לנו הקלות והנחות אם נתעסק בעומס".
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
אחרי יום חופשי למחרת משחק העונה הראשון מול מכבי חיפה, חזרה אתמול הקבוצה להתאמן כשהמטרה היא להכשיר את אופיר דוידזאדה ועידו שחר למחר ולוודא שהכיווץ בשריר של דן ביטון מסיום המשחק מול מכבי חיפה, לא ימנע ממנו להיות בסגל מחר מול בני ריינה (ראשון, 20:00, ספורט4).