שוב לא שקט לפני משחק העונה. עשרות אוהדי מכבי חיפה נעצרו הערב (רביעי) במתחם רידינג, כשבהמשך הודיעה המשטרה על לא פחות מ-89 אוהדים בסך הכל שנעצרו, כשברשותם נמצאו בין היתר 20 אבוקות וזיקוקים, כמאה מוטות ברזל בניין, אלות בייסבול, סכינים יפנים, רעלות וכפפות לפני שריקת הפתיחה למשחק של האלופה מול מכבי תל אביב בבלומפילד. סיור מקדים של המשטרה הוביל למעצרם של האוהדים, שהועברו לחקירה במרחב איילון.
בהודעת דוברות המשטרה נמסר: "במסגרת היערכות המשטרה הערב לאבטחה ושמירה על הסדר הציבורי, במשחק שאמור להתקיים באצטדיון בלומפילד, אותרה קבוצה גדולה של אוהדים שהתארגנו ליד מתחם הרידינג בתל אביב, עם כלי תקיפה ואמצעים פירוטכנים, בכדי לתקוף על פי החשד אוהדים של הקבוצה היריבה.
"לצערנו שוב אנו רואים חלק קטן של אוהדים שבאים למגרשים עם כוונות לעימותים ואלימות ולא צפייה במשחק כדורגל, הודות לפעילות נחושה של השוטרים הצלחנו לסכל ולמנוע אלימות במגרשים, לא נאפשר פגיעה וסיכון של אוהדים ונפעל באפס סובלנות כלפי מי שיפר את החוק".
רגיל (2) 283
22:00

אתלטיק בילבאו

אספניול
בילבאו מגיעה למבצר הביתי שלה כשהיא מציגה הגנה יציבה מאוד העונה, אך מתקשה לעיתים בכיבוש שערים. אספניול נמצאת בתקופה נהדרת עם רצף ניצחונות שמציב אותה בצמרת הגבוהה של הליגה.
רגיל (2) 302
22:00

פולהאם

נוטינגהאם
פולהאם סובלת מכמה חיסורים משמעותיים בהתקפה עקב פציעות ואליפות אפריקה. פורסט מציגה שיפור ניכר תחת הדרכתו של שון דייץ' ומגיעה לאחר ניצחונות מרשימים שהרחיקו אותה מהקו האדום.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
כזכור, רק לפני פחות מחודש התעמתו אוהדים של שתי הקבוצות בנמל התעופה בן גוריון, לאחר שהקהל הצהוב חיכה לקבוצתו שחזרה מסרביה, בעוד הקהל הירוק חיכה לקבוצתו ששבה מהניצחון הגדול על פנאתינייקוס באתונה. כוחות שיטור ואבטחה שהיו במקום הפרידו בין הצדדים.


