מכבי חיפה אישרה את ההתעניינות של לוקומוטיב מוסקבה בעבדולאי סק, שברוסיה כבר הספיקו לעדכן כי ירדה מהפרק. היום (ראשון) התברר כי קבוצה רוסית אחרת רצתה לרכוש את הבלם הסנגלי כבר בקיץ האחרון, אך סורבה: מדובר בלא אחרת מאשר קרסנודאר של ולאדן איביץ'.
באתר "ספורט אקספרס" נכתב שאיביץ' התרשם מאוד מסק אחרי שראה את הביצועים שלו במכבי חיפה בתחילת העונה שעברה, כאשר הסרבי עוד אימן את מכבי תל אביב. עם זאת, הירוקים הבהירו לקרסנודאר שהבלם לא למכירה, וזמן קצר אחר כך הסנגלי חתם על חוזה חדש עד 2026.
כזכור, אתמול דווח שלוקומוטיב הציעה 2 מיליון יורו עבור סק, אבל במכבי חיפה מיהרו גם במקרה הזה לפסול את האפשרות ששחקן הגנה יעזוב. באתר הרוסי "ספורט 24" ציטטו את סקאוטר מכבי חיפה מאור בורג, שאמר: "לוקומוטיב הגישה הצעה, אבל אין סיכוי שהעברה כזו תצא לפועל".
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
סק בן ה-31, שהגיע למכבי חיפה בספטמבר 2022 כדי לסייע לה בשלב הבתים של ליגת האלופות, ערך העונה 25 הופעות בכל המסגרות, כבש שני שערים ובישל עוד אחד.