הפועל חדרה נמצאת בתקופה רעה מאוד והערב (ראשון, 20:00, ספורט4) תגיע לאצטדיון בלומפילד למפגש עם מוליכת הטבלה מכבי תל אביב, מולה תנסה לחולל סנסציה.
חדרה תגיע אחרי ארבעה הפסדים בחמשת המשחקים האחרונים ועל פי האימון המסכם, מסתמן שהמאמן ניסו אביטן יפתח עם מערך הגנתי מעובה של שלושה בלמים. סולימאן קוליבאלי שנראה רע במשחקיו האחרונים, יקבל קרדיט נוסף ויפתח יחד עם עידו לוי ופיליפ איפולה במרכז ההגנה. תמיר גלזר ועילאי טרוסט תורגלו בקישור האחורי, כאשר ההתלבטות בחוד היא בין רז טוויזר ליואב תומר. ניב גוטליב המורחק ותמיר עדי הפצוע ייעדרו מהמשחק, כאשר טוני גומש בספק גדול בגלל פציעה.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
"זה לא סוד שאנחנו במומנטום לא טוב, אבל דווקא במשחקים כאלה, מול קבוצות כאלו, אנחנו יכולים להתעלות ולהביא משהו אחר", אמר השוער גיא הרמן לקראת המשחק, "אני מאמין בקבוצה שלנו, אנחנו בנויים טוב, התאמנו טוב והתכוננו טוב למשחק הזה, אני מאמין שנגיע ונעשה את העבודה כמו שצריך".
על ההכנות שלו לקראת המפגש עם הצהובים שנמצאים בכושר הבקעה מצוין: "אני לא חושב שצריך להתכונן אחרת למשחק הזה לעומת משחקים אחרים. צריך לבוא קצת יותר דרוכים, אבל ההכנה היא אותה הכנה ויחד עם מאמן השוערים, אנחנו מתכוננים כמו לכל קבוצה ומקווה שנעשה את העבודה".
על האווירה בקבוצה בעקבות רצף ההפסדים: "ניסו הרים אותנו ונתן לנו תחושת בטחון לקראת המשחק הזה. אנחנו יוצאים למשחק מאוד קשה, אבל אנחנו חדורי מוטיבציה וחדורי אמונה ואנחנו יכולים לעשות את השינוי ואולי דווקא נגנוב נקודות, אני מאמין שאנחנו יכולים לעשות את זה".


