חוסה רודריגס, שאינסוף מילים כבר נכתבו על ההסברה שלו למען ישראל בתקופת המלחמה, תוקף בחריפות את ראש ממשלת ספרד, פדרו סאנצ'ס. קשר הפועל תל אביב הפך בשלושת החודשים האחרונים לאחד המרואיינים המבוקשים במולדתו ובריאיון שהתפרסם הבוקר (שישי) הוא התייחס לביקור של סאנצ'ס בישראל לקראת סוף נובמבר.
סאנצ'ס הגיע אז לישראל ולאחר מכן קיים מסיבת עיתונאים בצד המצרי של מעבר רפיח. באותה מסיבת עיתונאים האשים את ישראל ב"הרג חסר הבחנה בעזה". שגרירת ספרד בישראל זומנה לשיחת נזיפה, סאנצ'ס המשיך עם האמירות האנטי-ישראליות והיחסים בין המדינות הידרדרו.
"אמרתי כבר הרבה פעמים שאם ספרד שמה את עצמה בצד הפלסטיני, היא עומדת לצד חמאס. למה? כי הממשלה בעזה היא של חמאס", אמר רודריגס בריאיון, "זה לא משפיע עלי באופן אישי, אבל מדהים אותי שראש הממשלה של ספרד מגיע לישראל ומבקר את הממשלה המקומית. אתה בא לבית של מישהו ותוקף אותו? זה משהו שאני לא מצליח להבין".
רודריגס סיפר שוב על החוויות מהמלחמה, על התחושות של משפחתו, על המתקפה הרצחנית של מחבלי חמאס ואזרחים מרצועת עזה ב-7 באוקטובר, וגם המשיך בביקורת על ראש ממשלת ספרד.
הקשר אמר: "אני חושב שבישראל מאוכזבים מהעמדה וההתנהלות של ספרד בנוגע למלחמה, אבל כולם יודעים מי זה פדרו סאנצ'ס, שכדי להחזיק בשלטון עושה הכול - גם אם זה אומר לפעול נגד החוקה הספרדית. הוא הגיע לישראל ועשה מעצמו צחוק. אבל אני חוזר ואומר, כולנו מכירים את סאנצ'ס ואם הוא עושה דברים כאלה בספרד, זה לא מפתיע שהוא מתנהל כך גם במדינות אחרות".
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
על הפועל תל אביב אמר רודריגס: "זה מועדון גדול בישראל, אבל ב-10-12 השנים האחרונות הוא במצב רע. עכשיו יש בעלים חדשים, המועדון מציין 100 שנה להיווסדו וקראו לי לעזור. אני מאוד שמח בקבוצה כי יש פרויקט חדש ויש הרגשה שאנחנו מתחילים משהו טוב. אני מרגיש חשוב ונהנה".