בהפועל באר שבע מרגישים שהם בכיוון הנכון ושיצאו מהמשבר הכבד בו היו שרויים עם החזרה לשחק אחרי פגרת המלחמה. הניצחון אמש (שבת) באשדוד אחרי שהקבוצה הייתה בפיגור, חיזק את התחושה שאפשר שוב לדבר על כרטיס לאירופה, אחרי שהיה נדמה שהקבוצה הולכת לעונה אבודה.
במועדון מתכוונים לצרף בחלון ההעברות הקרוב חלוץ זר עם דגש על מהירות בולטת וגם שחקן הגנה. שמו של שון וייסמן עלה, אם הוא יחליט לחזור לארץ, אבל זה עוד רק בשלבי בדיקה ראשונים. שחקני הגנה ישראלים המוזכרים הם מתן בלטקסה ואור דדיה.
כך או אחרת, המאמן אליניב ברדה מרוצה מאוד מההתקדמות של אנטוניו ספר, רותם חטואל ויוני סטויאנוב שנמצאים בכושר מצוין ואמש באשדוד כל אחד מהם כבש שער. סטויאנוב יכול לשחק כמעט בכל תפקיד, ואתמול הוא כבש את שערו השלישי ברציפות. חטואל חזר חד, רעב וגם כחלוץ מרכזי הוא מסתדר מצוין וספר סותם הרבה פיות, אחרי שנטען כי הפועל באר שבע לא יודעת להביא שחקנים זרים.
רגיל (4) 164
20:30

קאסה פיה

טורנסה
המארחת בעונה רעה מאוד עם 10 נק' בלבד אחרי 14 מחזורים בליגה הבכירה, ועדיין לא ניצחה בביתה העונה. טורנסה אמנם מהליגה השנייה וגם היא בעונה לא טובה, אבל כן יכולה להרגיש שבהתמודדות הזאת היא יכולה להפתיע. קרב צמוד בין שתי קבוצות בפורמה לא טובה, תיקו ב90 דקות
יתרון (4) 298
22:00

טלבארה דה לה ריינה
(2+)

ריאל מדריד
טלבארה מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד והפסידה שישה משמונת משחקיה האחרונים. פערי הרמות גדולים מדי במפגש הזה, ולריאל מדריד יש סגל מספיק עמוק בשביל לנצח כאן בשלושה שערים ומעלה
אף שאמש היא לא שיחקה בצורה מבריקה, מדובר בניצחון מאוד איכותי אחרי שאשדוד כבר הובילה. "ניצחנו עם הרבה אופי, כשמיגל ויטור על הספסל", אמרו במועדון. "אנשים הבינו שהם צריכים לתת מעצמם יותר כי מיגל לא על הדשא. זה הוציא מכולם יותר".


