לחץ גדול בהפועל פתח תקוה אחרי ההפסד 2:0 למכבי פתח תקוה בדרבי אמש (רביעי), שהוריד את הקבוצה למקום האחרון בטבלה. בהנהלת המועדון לא מתכוונים לבצע זעזוע באופן מיידי בעמדת המאמן ומשוכנעים שעופר טסלפפה, שהעלה את הקבוצה מהליגה הלאומית, יכול גם להשאיר אותה בליגת העל.
יחד עם זאת, בצוות המקצועי רוצים מאוד לצרף חיזוק בחלון ההעברות וזאת בשל הסגל הקצר והפציעות המרובות. "אין ספק שאנחנו חייבים להתחזק", הודה גורם בהפועל פתח תקוה, "יש הרבה שחקנים מוכשרים, אבל אין עומק".
אם הסגל לא היה קצר מספיק ממילא, החלוץ איתי שכטר נפצע אתמול וישנו חשש לקרע בשריר הירך האחורי. שכטר יעבור צילום ובמועדון מקווים שיתברר שלא מדובר בקרע גדול, אך בכל מקרה השחקן ייעדר לכל הפחות מהמשחקים הקרובים של הקבוצה.
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.
מי שספג הרבה ביקורות הוא השוער היווני ניקוס ינאקופולוס. עומר כץ פתח את העונה כשוער ראשון והיה מצוין, אך היווני שהחליף את כץ הפצוע לא מצליח להציג יכולת גבוהה ובקבוצה מקווים מאוד שישפר את רמתו, שכן עד כה קיימת ממנו אכזבה גדולה.


