באופן טבעי, בבלגיה נושאים עיניים לליאור רפאלוב אחרי הגרלת שלב הנוקאאוט של הקונפרנס ליג שזימנה לגנט מפגש עם מכבי חיפה.
רפאלוב עדיין זוכה ליחס של כוכב בבלגיה, ובאתר "וולפוט" הזהירו את גנט מפניו. "רפאלוב חוזר, והוא בכושר נפלא", קראה הכותרת של הכתבה שהוקדשה לקשר שיחגוג בפברואר יום הולדת 38. "רפא חזר לכושר לאחרונה, אבל עדיין עובר תקופה קשה. אין ספק שהוא לא ציפה לחזור לבלגיה כל כך מהר".
בכתבה ציינו ש"בהתחשב בעברו בקלאב ברוז', הוא בוודאי יעריך את האפשרות לפגוש את יריבתו משכבר הימים, מולה התקשה מאוד בשנים האחרונות. הוא מעולם לא ניצח את גנט במדי אנדלכט, וכדי להיזכר בניצחון האחרון שלה מולה צריך לחזור שלוש שנים אחורה. השאלה היא איזו גרסה של רפאלוב תופיע בבלגיה. העזיבה שלו בקיץ הייתה מובנת מאליה, אחרי שסימני הגיל התחילו להיראות אצלו בשנים האחרונות. הוא כבר לא השחקן שהיה בעבר, והחזרה לישראל הייתה לגיטימית".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
לדברי הכותב, "רפאלוב התקשה למצוא את עצמו בתחילת העונה ואיבד את מקומו בהרכב מכבי חיפה, אבל במשחקים האחרונים נראה מצוי. באופן פרדוקסלי, דווקא אחרי הפגרה שנכפתה עליו בגלל המלחמה שפרצה בישראל, הוא חזר אחרת. האם המומנטום יוכל להימשך עד המשחק מול גנט?".
בארבעת המשחקים האחרונים רפאלוב בישל שלושה שערים ובמשחק הליגה האחרון נגד הפועל חיפה בדרבי, כבש צמד מצוין.


