כמדי שנה, עשרות אוהדים הגיעו לביתו של שחקן העבר של מכבי תל אביב מני לוי להדליק נר שמיני של חנוכה. לצד האוהדים, גם מספר שחקני עבר והמשפחה נכחו בהדלקת הנרות, שכבר הפכה למסורת. בין דמויות העבר שהגיעו היו שחקן העבר אורי סלימן, מאמנו של מני ניר לוין ואנשי המשק הוותיקים דוד צחי ובועז רימון.
כזכור, לוי התמוטט באותו משחק זכור מול בית"ר ירושלים ב-26 בינואר 2002, ומאז מטופל בביתו על ידי משפחתו.
רגיל (6) 86
16:00

הפועל עכו

הפועל רעננה
הפועל עכו, שמדורגת במקום התשיעי עם 10 נקודות, תארח את הפועל רעננה, שנמצאת שלוש נקודות מתחתיה במקום ה־13. שתי הקבוצות מחפשות יציבות ונמצאות בכושר לא מזהיר בתקופה האחרונה. נראה כי מדובר במשחק שקול שעשוי להסתיים בחלוקת נקודות.
יתרון (6) 202
21:00

ליון-וילרבאן

וירטוס בולוניה
(2+)
וילרבאן חוזרת לביתה אחרי שהפסידה ביוון לפנאתינאיקוס, אבל הציגה שם יכולת טובה והייתה במשחק לכל אורכו. את בולוניה בבית היא יכולה וצריכה לנצח. המארחת תעמוד בליין
אמו, דליה לוי, אמרה היום: "מחמם אותנו לראות את האהבה של האוהדים שממשיכים להגיע מכל מקום בארץ. האוהדים קיימו בשיתוף אחים לסמל דקה דומיה והקריאו את שמות האוהדים שנהרגו ונרצחו במהלך המלחמה".