מכבי נתניה תגיע הערב (שלישי, 19:00) למשחק נגד מכבי פתח תקוה כאשר בסגל שלה המגן נפתלי בלאי והקשר ראצ'יד צ'ירינו, שעברו בהצלחה את האימון המסכם אמש ועל כן קיבלו את אישור הצוות הרפואי לעמוד לרשות המאמן רן קוז'וך בניסיון לשוב למסלול הניצחונות אחרי שלושה משחקים רצופים.
שחקן נוסף שייכלל הערב בסגל הוא בסאם זערורה, שסיים לרצות עונש הרחקה ארוך שספג מבית הדין אחרי אירועי הקטטה בטרנר במשחק בין הפועל באר שבע למכבי חיפה בעונה שעברה. למעשה מאז אותו משחק בטרנר, עברו שבעה חודשים בהם הקשר לא שיחק במסגרת הליגה - למעשה לא שיחק כלל מאז ינואר - אבל להערב הוא נמצא בתמונת ההרכב של היהלומים עקב הרחקתו של בוריס אנו. בצוות המקצועי יש התלבטות בין מקסים פלקושצ'נקו לזערורה, שרק אחד מהם יפתח לצד איתן אזולאי.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(11+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
"ציפינו להרבה יותר מהמשחק נגד בני סכנין, אבל זה הכדורגל, לפעמים מנצחים ולפעמים לא", אמר החלוץ סטניסלב בילנקי לקראת המשחק הערב. "אני משוכנע שנשחק טוב יותר במשחקים הבאים. קורה שסופגים כרטיס אדום, אבל זה לא משנה אם אתה עם 11 שחקנים או 10, על הדשא צריך להמשיך לשחק את הכדורגל שלנו ולהמשיך להיות מרוכזים עד הסיום, כי זו לא פעם ראשונה שאנחנו סופגים בדקות האחרונות. כולנו אחראיים לכך שזה לא יקרה לנו שוב".
הרכב משוער: רז כרמי, גיא מזרחי, פלאמן גלאבוב, ג'ואל אבו חנא, נפתלי בלאי, איתן אזולאי, בסאם זערורה, עוז בילו, בר כהן, לירן רוטמן, סטניסלב בילנקי.


