כחלק מהרצון להנציח את שמה של נכדתו, מאי נעים ז"ל שנרצחה במסיבה ברעים במהלך מתקפת הטרור הרצחנית ב-7 באוקטובר, פועל שלמה שרף לגיוס כספים עבור אמבולנס מיוחד (עם מעלית שמכניסה את המטופל תוך כדי שכיבה) שייקרא על שמה.
מי שנרתם למיזם הוא יובל סטלמך, בנו של כדורגלן העבר האגדי נחום סטלמך. יובל חי בלוס אנג'לס עם רעייתו טלי ומצוי בקשרי חברות קרובים עם שרף. השניים ביקרו זה את זה בהזדמנויות שונות, וכאשר נודע ליובל על גיוס הכספים הוא תרם מיד 10,000 ש"ח.
שרף אמר: "יובל סטלמך, הבן של נחום האגדי, הוא חבר יקר של המשפחה. נרתמתי למשימה לרכוש אמבולנס על שם מאי נכדתי האהובה והבלתי נשכחת. העלות היא 425 אלף שקלים והכול כמעט הושלם, אמבולנס שיעבוד חינם ללא עלות לאורך היום והלילה. עזרו לי באיסוף הכסף עוד המון חברים ואציין כאן את דרור קשטן וניר קלינגר. לא צריך טובות מהמדינה, זה יהיה בחינם אין כסף, דרך 'יוסי אמבולנסים'".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
נעים בת ה-24 נמלטה ב-7 באוקטובר מהמסיבה ברעים לקיבוץ בארי, אך שם נרצחה על ידי מחבלים ונמצאה בתוך מיגונית לצד חבר ילדותה. בריאיון מצמרר לוואלה! ספורט בחודש שעבר, אמר שרף: "סבא לא צריך לקבור את נכדתו. אני רועד מעצבים. לקחו לי את הילדה הכי טובה שיש. מלח הארץ".
מי שמעוניין לתרום


