מאי נעים ז"ל, נכדתו של שלמה שרף ואחייניתו של מאמן הפועל ראשון לציון יובל נעים, הובאה היום (רביעי) למנוחות בבית העלמין בגן חיים.
נעים, בת 24 במותה, היתה בין הנרצחים במתקפת הטרור של החמאס בפסטיבל באזור רעים. היא הספיקה לברוח ולהתחבא במיגונית בבארי, אולם מאז אבד הקשר עמה - עד שקיבלה אמש המשפחה את הבשורות הנוראיות מכל.
אחד המספידים היה אחיה, טל נעים, שחקן הפועל כפר סבא, שאמר: "אני מסרב להאמין, אני מדחיק ולא מעכל שלעולם לא אראה אותך שוב. לא אחבק אותך חיבוק חזק ואוהב כמו שאת אוהבת לתת, ולא אשב איתך לעוד שיחה. כתבת לי יומיים לפני האסון - ביום ההולדת שלי - שהידיעה שיש לך אותי לנצח גורמת לך לנחת. אני לא מאמין שהנצח הזה היה כל כך קצר, אני מחכה שמישהו יבוא ויעיר אותי מהסיוט הזה".
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.
רגיל (3) 253
21:30

נוטינגהאם

אברטון
קרב תחתית קלאסי ועיקש. שתי הקבוצות נלחמות על כל נקודה ומתבססות על משחק פיזי; ההיסטוריה ביניהן מלמדת על משחקים צמודים עם מעט שערים.
עם פרסום הבשורה הקשה, בכדורגל הישראלי חיבקו את המשפחה של שני המאמנים בעקבות הטרגדיה. מכבי חיפה, קבוצה שעמה שרף מזוהה, ניחמה: "מועדון הכדורגל מכבי חיפה מרכין ראש ומשתתף בצערו של מאמן הקבוצה בעבר, שלמה שרף, עם היוודע כי נכדתו, מאי נעים, נרצחה בטבח במסיבה ברעים. אנו משתתפים בצער המשפחה, שלא תדעו עוד צער, ליבנו איתכם".
הפועל ראשון לציון הגיבה: "המועדון קיבל בתדהמה ובכאב רב את מותה של מאי נעים, אחייניתו של מאמן הבוגרים יובל נעים. שולחים את תנחומינו למשפחה, תהיו חזקים ושנדע רק בשורות טובות".
ההתאחדות לכדורגל בישראל הוסיפה: "ההתאחדות לכדורגל משתתפת בצערם של שלמה שרף, מאמן נבחרת ישראל בעבר, והמאמן יובל נעים, עם היוודע דבר רציחתה של מאי נעים ז"ל בהתקפה הברברית וחסרת צלם אנוש על צעירים וצעירות במסיבה ברעים. יהי זכרה ברוך".


