סערת השלט שלא החזיקו השחקנים הזרים של מכבי חיפה, לא אמורה לשנות את התכנית של מנהלת הליגות לקיים טקסים למען החטופים והנרצחים לפני כל משחק.
ליגת העל תחודש בשבת הקרובה ועל אף הסקנדל שהתרחש לפני המשחק של האלופה נגד הפועל פתח תקוה, איש במנהלת הליגות לא חושב לבטל את הטקסים, אבל תצא הנחיה וריענון נהלים לקבוצות במשך השבוע, כדי שהקבוצות עצמן יהדהדו לשחקנים שלהן את המסר היחיד שצריך לעבור מהטקסים - להחזיר את כל החטופים הביתה.
במנהלת מבהירים שלא מדובר במסר פוליטי ואף שחקן כולל זרים לא צריך לחשוש להחזיק תמונה של חטוף או שלט שקורא להחזיר חטופים הביתה, במעשה הומניטרי שאינו פוליטי ושאינו קשור במאבק בין ישראל לחמאס.
רגיל (3) 34
08:00

סיאול אי לאנד

הוואסאונג
שתי הקבוצות מרבות לסיים את המשחקים האחרונים שלהן בתיקו ומשדרות לא מעט חוסר יציבות. המארחת פייבוריטית בצדק, אבל אפשר לראות כאן חלוקת נקודות
רגיל (3) 43
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המארחת לא ניצחה כבר למעלה מחודשיים והיא נראית רע. גימפו הפסידה רק אחד מ-10 האחרונים שלה, והיא גם מצויינת בחוץ. האורחת אמורה לנצח פה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 45
10:30

צ'ונגבוק צ'אונגג'ו

גימפו סיטיזן
המפגשים בין השתיים לא מניבים יותר מדי שערים ובאופן כללי שתי הקבוצות לא בתקופה טובה התקפית. גם המפגש ביניהן היום לא צפוי להיות יותר מדי אטרקטיבי. שער אחד לכל היותר
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
השלט שהחזיקו אמש שחקני מכבי חיפה יתחלף בשבת הקרובה לשלטים אישיים קטנים של חטופים, אותם יחזיקו השחקנים. כל שחקן יחזיק תמונה של חטוף ואף תיערך דקת דומיה לזכר הנרצחים לפני המשחקים. המנהלת תכננה לערוך טקסים במתכונת דומה כבר במשחק אתמול בין מכבי חיפה להפועל פתח תקוה, אבל לבסוף הוחלט להניף את השלט הגדול מאחר ששוחררו חטופים בעסקה עם חמאס, ובמנהלת לא רצו להגיע למצב בו תונף תמונה של חטוף ששוחרר.
במנהלת משוכנעים שאם אתמול היו מסבירים לשחקנים בצורה ברורה על מה בדיוק השלט ומה המסר שלו, הם היו אוחזים בו והפארסה הייתה נמנעת.
יש להדגיש שבליגה הלאומית גם קבוצות מהמגזר הערבי כבר החזיקו שלט דומה במשחקים שחזרו, ולא עלתה אף בעיה.