הקשר הישראלי עילאי אלמקייס חתם היום (שישי) בבני סכנין. אלמקייס שהגיע בהעברה חופשית למעשה לא שיחק עדיין בליגת העל, אחרי שיצא בגיל מוקדם לשחק ברחבי אירופה. כעת השחקן שלא הצליח להתרומם בשניים האחרונות ינסה לחזור לבמה המרכזית דרך ליגת העל.
בסכנין הבינו שמרבית הזרים לא ישתכנעו ולא יגיעו לישראל על מנת לחזור ולשחק בקבוצה, כל עוד יש מלחמה, ולכן בקבוצה רוצים למצוא פתרונות של שחקנים חופשיים. מלבד אלמקייס גם עבדאללה חליחל צפוי לחתום בקבוצה.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
"אין ספק שאנחנו בסיטואציה בעייתית, החזרה לא ניראת לנו הגיונית כרגע כי היא מציבה אותנו בעמדת נחיתות כמעט מול כל הליגה", אמר גורם בסכנין, "לצערנו הקבוצות והמנהלת לא הקישבו לזעקתנו אז אנחנו מנסים לשפר עמדות. עילאי שחקן מבטיח מאוד ונקווה שיחתום ויעזור לנו".
עילאי אלמקייס הוגדר בעבר כ"טיאגו אלקנטרה הבא", הוכתר ל"ילד הפלא של הופנהיים" והוזכר כמועמד למנצ'סטר סיטי כי "גווארדיולה רוצה אותו". אבל שלוש שנים אחרי שכבש שער בכורה בנבחרת ישראל, הוא התקשה למצוא קבוצה, ויקווה לשקם את הקריירה בסכנין.