מתוך 18 נציגים, 13 הצביעו בעד חזרת ליגת העל בשבת הקרובה, אלונה ברקת הייתה היחידה שנמנעה ואילו ראשי מ.ס. אשדוד, בית"ר ירושלים, בני סכנין והפועל חדרה התנגדו לחזרת הליגה הבכירה בישראל כבר בשבת הקרובה, ה-25 בנובמבר. כעת, לאחר שהפסידו ברוב גדול, ארבע הקבוצות בוחנות כיצד לפעול ולא מן הנמנע שיפעלו באמצעים משפטיים לחידוש ליגת העל.
בעוד שלמ.ס. אשדוד שסמרבת להופיע למשחק בשבת עשויה מנהלת הליגות להציע סיוע בדמות דחיית המשחק מכבי בני ריינה לאמצע השבוע הבא כדי לאפשר לאלי לוי ושחקניו עוד מספר ימי אימונים, ליתר הקבוצות אין כוונה לסייע בצורה שכזו, גם מתוך הבנה שמ.ס. אשדוד היא אכן הקבוצה שנפגעה יותר מכולן בליגת העל, ועל כן המתנגדות האחרות שוקלות כעת כיצד ואם לפעול.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
האפשרויות שניצבות עבור המתנגדות בניסיון לדחות באמצעים משפטיים את חזרת ליגת העל כבר השבוע הן הגשת בג"ץ, עתירה לבית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל ובמקרה הקיצון לא להופיע למשחקים.


