מכבי תל אביב טרם פרסמה רשמית היכן תארח את זוריה לוגנסק בעוד שבוע וחצי במסגרת הקונפרנס ליג, אבל אם להסתמך על סטורי שהעלה בשעה האחרונה האנליסט הראשי שלה פיליפ האדסון, היא תקיים את משחק הבית שלה בסרביה. האדסון, שמתחילת המלחמה מקפיד להעלות דברי תמיכה בישראל, פרסם תמונה של מזוודות ולידן הדגלים של סרביה, איסלנד וישראל, כאילו רוצה לרמוז על המסע המתוכנן לו בקרוב.
כידוע, מיד לאחר משחק ההשלמה מול זוריה תמשיך מכבי תל אביב לאיסלנד למשחק מול בריידאבליק ולאחר מכן תשוב לישראל כדי לשחק בליגת העל.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
כזכור, לפני משחק החוץ מול זוריה בפולין, הגיע הצוות הזר של מכבי תל אביב לעיירה ליד ורשה ושם התאמנו השחקנים הזרים עד שהצטרפו אליהם הישראלים שהגיעו מהארץ. לא מן הנמנע כי גם הפעם יגיעו הזרים עד סוף השבוע הקרוב לסרביה כדי להתחיל להתאמן, כאשר בהמשך יצטרפו תשעת השחקנים המתאמנים בקרית שלום ורק בעוד שבוע יגיעו שבעת שחקני נבחרת ישראל מאנדורה, שם יהיה המשחק האחרון של הנבחרת במוקדמות היורו.
