מנהלת הליגות בכדורגל דחתה למחר בבוקר (שלישי) את הדדליין שהציבה לעצמה על מנת להתניע את הליגה הלאומית ולקיים את המחזור הראשון שאחרי הפגרה הארוכה ביום שישי הקרוב. מהבוקר מתנהלות שיחות קדחתניות בין יושב ראש המנהלת ארז כלפון וגורמים נוספים במנהלת לבין פיקוד העורף על מנת להשלים עד הלילה את כל דרישות המיגון שהציב פיקוד העורף על מנת לאשר את הרוב המוחלט של האצטדיונים והמגרשים בליגת העל ובליגה הלאומית.
נכון לעכשיו האצטדיונים ומגגרשים שלא מאושרים הם אצטדיון הי"א באשדוד, המגרש בקרית שמונה ועוד שני מגרשים בליגה הלאומית - לגביהם עדיין מתקיימות שיחות באשר לדרישות המיגון.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(12+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
במנהלת שואפים עד שעות הלילה להוציא הודעה מסודרת על חזרת הליגה הלאומית ביום שישי וליגת העל בשבת הבאה של ה-25 בנובמבר, עם מיקומי המשחקים, תאריכים ושעות. כפי שפורסם כאן אתמול, הליגות יחזרו אל המקום שבהן הן הופסקו ב-7 באוקטובר, כך שבליגת העל המשחק המרכי ב-25 בנובמבר אמור להיות בין מכבי חיפה להפועל באר שבע.
במידה שב-24 השעות הקרובות המנהלת לא תקבל את האישורים, יודיעו לקבוצות בליגה הלאומית שביום שישי הקרוב לא יהיה כדורגל. עם זאת, גורמים במנהלת עדיין מאמינים שעד שעות הלילה הם יקבלו את האישורים על מרבית המגרשים ויוכלו לפרסם את לוחות המשחקים המלאים בליגה הלאומית בשישי הקרוב ובליגת העל בשבת הבאה.


