בית הדין לעבודה קיבל את תביעת ארגון השחקנים, וביקש את תגובת בית"ר ירושלים עד מחר בשעה 16:00. נקבע דיון בפני כבוד השופט דניאל גולדברג ביום חמישי בשעה 11:30 בבית הדין האזורי בירושלים. את ארגון השחקנים מייצגים עו"ד יעל ואהוד שילוני.
ארגון השחקנים שלח אתמול אתמול כתב תביעה נגד בית"ר ירושלים בגין הוצאת שחקני הקבוצה לחל"ת ללא הסכמתם.במועדון השיבו שעקב מצב המלחמה, המועדון לא חוזר בו מהחלטתו, והשחקנים ישארו בחל"ת.
יו"ר הארגון, ניר אלון, אמר אתמול: "חבל שמועדון הכדורגל בית"ר ירושלים הוא היחיד בליגת העל שלא מתיישר עם מתווה מנהלת הליגה וההתאחדות לכדורגל לחזרה למשחקים ב25.11 והחליט להוציא את השחקנים לחל"ת ללא הסכמתם. השחקנים אינם יכולים להתאמן וללא ביטוח .המהלך הזה אינו חוקי . היום התחלנו את ההליך המשפטי, אך כולי תקווה שנוכל להגיע לסיכום עם המועדון על חזרת השחקנים לפעילות מלאה עוד השבוע"
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
רגיל (3) 254
21:30

סט. גאלן

סיון
על אף החיסורים והמומנטום של סיון, סט. גאלן נחושה לשמור על מעמדה בצמרת ולא לאבד נקודות בביתה.
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
יתרון (3) 324
22:00

גוואדלאחרה
(3+)

ברצלונה
המארחת מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד כשהיא מועמדת לרדת לליגה הרביעית. ברצלונה, גם בהרכב שלישי שלה, צריכה להביס כאן ביותר משלושה שערים
בהתאחדות ובמנהלת פועלים בכל דרך על מנת לחדש את הליגה בסוף החודש או לכל היותר בתחילת החודש הבא, ומשוכנעים שאם זה יקרה, בית"ר ירושלים תחזור לפעילות רגילה.


