גם היום (שלישי), 8 ימים אחרי שנפלו באצטדיונה רסיסים, מ.ס. אשדוד לא תתאמן. בקבוצה החליטו כזכור להפסיק את האימונים ובשלב הזה אין צפי לחזרה.
גורם במועדון אמר הבוקר: "זה נחמד ויפה שמתכננים לחזור לשחק כדורגל ב-25 בנובמבר, אבל צריכים להיות ריאלים. אנחנו לא מתאמנים כבר יותר משבוע, וגם אם היינו חוזרים להתאמן הבוקר, איך בדיוק האימונים היו נראים?".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
אותו גורם הוסיף: "יש לנו שישה זרים שלא נמצאים כאן, שלושה שחקנים על תקן ישראלים (דויד קופרמן, ג'וזף גנדה וז'ורדן סבן) שלא נמצאים כאן, שלושה שחקנים בצבא שנמצאים בבסיס לאורך כל היום ולא יכולים לצאת לאימונים (נועם מוצ'ה, אדיר לוי ורביד אברג'יל). אנחנו עם 12 שחקנים שלא יכולים להתאמן. גם אם היינו עכשיו מתאמנים ומחליטים שחוזרים, איך בדיוק אפשר להתאמן בצורה כזאת?".
