בין מאות המשתתפים בהפגנה היום (חמישי) למען החזרת החטופים והנעדרים, נכלל גם איל ברקוביץ'. כדורגלן העבר האגדי שהפחית את הופעותיו בתקשורת מאז פרוץ המלחמה, הגיע היום להפגנה מול הקריה ויצא בקריאה לראש הממשלה בנימין נתניהו לשנות את סדרי העדיפויות, ולהעניק חשיבות עליונה להחזרת השבויים.
"הכניסה לעזה כרגע היא מיותרת. עכשיו צריך להחזיר את השבויים", אמר ברקוביץ' ל"חדשות כאן", במונולוג אמוציונלי. "לא צריך להיכנס לעזה, צריך קודם כל להחזיר את השבויים. תחשוב כל בוקר שהבן שלך נמצא בעזה, תחשוב כל לילה כשאתה הולך לישון שיש שם 250 אנשים. אין צורך להיכנס לעזה. אם נעשה את זה, עוד 200-300 חיילים ייהרגו, עוד 200 ייחטפו, צריך קודם כל לחשוב על החטופים. עזבו עכשיו את הכניסה לעזה - זה לא יחזיר לנו את 1,400 ההרוגים, זה לא יחזיר לנו את החטופים. כל הזמן מדברים 'כן להיכנס, לא להיכנס'. קודם כל תדאגו לחטופים האלה".
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
ברקוביץ' נמנה בשנים האחרונות עם מתנגדיו של נתניהו, והוא מרבה למתוח ביקורת נגדו בתכניתו "אופירה וברקוביץ'". כאמור, מאז ה-7 באוקטובר הפחית ברקוביץ' את הופעותיו בתקשורת, אולם כעת הוא מביע עמדה ברורה ונחרצת.