הנאום של ברק בכר הערב (שלישי) ריגש מאוד את חובבי הכדורגל הישראלי, אחרי שהמאמן של הכוכב האדום תקף בבוטות את ראשי הכדורגל העולמי על היחס שלהם לישראל אחרי הטבח הרצחני בדרום, ועל האכזבה שחשו רבים על השתיקה של אנשי הענף בעולם - מריאל מדריד ועד ברצלונה, מליברפול ועוד אופ"א ופיפ"א. "איפה הכבוד לנרצחים?", שאל בכר בקול נרגש.
גורם המקורב לבכר אמר על הנאום: "היה חשוב לו מאוד דווקא במעמד של מסיבת עיתונאים רשמית של אופ"א ושל ליגת האלופות להגיד את הדברים שאמר. כל הצוות ועומרי גלזר לוקחים קשה את המצב, ובכר עוד יותר כי המשפחה שלו בארץ. הוא אמר את הדברים מהלב".
גם בסרביה לא יכלו להישאר אדישים לנאום, וב"blic" הסרבי נכתב: "בכר התפרק מבחינה רגשית, ויום לפני המשחק של קבוצתו מול לייפציג בגרמניה סיפר מה עובר עליו ועל משפחתו, ושלח מסר נוקב לראשי הכדורגל העולמי".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 278
22:00

מנצ'סטר סיטי

באייר לברקוזן
שתי קבוצות שמשחקות בקצב גבוה ומדברות בעיקר התקפה. סיטי תהיה הדומיננטית כאן, וקשה מאוד לראות את המשחק הזה מסתיים עם פחות מארבעה שערים
רגיל (3) 307
22:00

צ'לסי

ברצלונה
רק פעם אחת בהיסטוריה ברצלונה ניצחה את צ'לסי במשחק חוץ. זה קרה ב2006. הפעם שתי הקבוצות מגיעות בפורמה טובה מאוד למשחק כששתיהן גם עם מאזן זהה במפעל. למרות הביתיות של צ'לסי, האופי של האורחת ינצח לה את המשחק. ניצחון חוץ
כאמור, גם בכדורגל הישראלי רבים ידעו להעריך את הדברים של בכר. תומר בסן, שהיה הפיזיותרפיסט של מכבי חיפה במשך שש שנים, כתב בחשבון האינסטגרם שלו: "אם למנהיגים שלנו היה רבע מהאומץ שיש לך, מבטיח לכם שהיה לנו טוב יותר והם היו מקבלים בראש... תודה קואץ', בבמה הגדולה של הכדורגל, לא מפחד להעיר את העולם". ניב אנטמן כתב "נאום מעורר השראה על הבמה הגדולה של הכדורגל, מלך!". גל אראל, איש הפועל חיפה, כתב פשוט "תודה", לצד דגל ישראל. גם שלומי אזולאי, רז מאיר ורבים אחרים הביעו את הערכתם לדברים של בכר.


