חבר הצוות המקצועי של רובי קין במכבי תל אביב, האנליסט פיליפ הדסון, יצא נגד התקשורת הבריטית שהפיצה שקרים נגד ישראל. כזכור, בבריטניה נצמדו לגרסה לפיה צה"ל הפציץ את בית החולים בעזה, חרף ההוכחות הברורות לכך שהיה זה שיגור כושל של רקטה מצד הג'יהאד האיסלאמי.
היום דיווחו ב"סקיי" כי ראש ממשלת בריטניה רישי סונאק אמר שהפיצוץ בבית החולים נגרם "כנראה" מטיל ששוגר בתוך עזה וכוון במקור לישראל, אבל את הדסון זה ממש לא סיפק. "מאוחר מדי. התקשורת העולמית כבר הכריזה על ישראל כאשמה וכעת ההשלכות מורגשות בכל העולם. ההמונים התעוררו. אני לא רוצה שחפים מפשע ייפגעו או ייהרגו בשני הצדדים, אבל לתקשורת הבריטית והעולמית יש הרבה תשובות לספק", צייץ האנליסט של הצהובים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
הדסון, שעזב את הארץ יחד עם יתר הצוות המקצועי של מכבי תל אביב כבר ביום הראשון של המלחמה, שיתף לפני כשבועיים התכתבות עם אוהד של הקבוצה וכתב: "תתפללו בשבילו ובשביל המשפחה שלו. כולם סובלים מסיוט נוראי".