בישיבת מנהלת הליגות עם הקבוצות אתמול (ראשון), ניתנה הנחיה לכל הקבוצות שיש באפשרותן לקיים משחקי אימון בצמוד למרחב מוגן. כזכור, הקבוצות שבו להתאמן בשבוע שעבר במתכונת מעט שונה, מאחר שהסגלים קצרים עקב הימצאותם של השחקנים הזרים בחו"ל.
מבחינת המנהלת, לאחר בדיקה מול פיקוד העורף אין הבדל של ממש בין אימון למשחק אימון - בתנאי שהמרחב המוגן הצמוד למגרש יכול להכיל כמות אנשים שתואמת שתי קבוצות, כולל מלווים. עד כה ניתן לקבוצות אישור אך ורק לערוך אימונים, מה שהגביל את היכולת שלהן להחזיר את השחקנים לכושר משחק.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
כזכור, החזרה המשוערת של ליגת העל היא ב-25 בנובמבר, בעוד 34 ימים. הקבוצות יצטרכו לקיים עד אז שגרת פעילות, אבל גם לערוך משחקים מפעם לפעם.


