קבוצות ליגת העל והליגה הלאומית קיבלו היום (שני) בצורה מסודרת הודעות ממנהלת הליגות בכדורגל ובהן המסר כי הן רשאיות לחזור להתאמן, בתנאי שלצד מתקן האימונים קיים מרחב מוגן. ההודעות מהמנהלת נמסרו לקבוצות אחרי שיחות והתייעצויות שהתקיימו מול פיקוד העורף.
בעקבות זאת, מ.ס. אשדוד הודיעה לשחקניה כי מחר הקבוצה חוזרת להתאמן ובהפועל באר שבע נערכים לחזרה לאימונים ביום חמישי. כידוע, מדובר בשני המועדונים הקרובים ביותר לרצועת עזה.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
בתוך כך, כפי הנראה, עד סוף השבוע תתקבל במנהלת החלטה לדחות גם את מחזור הליגה המתוכנן ל-28 בחודש. בשלב הזה מבחינה רשמית נדחה המחזור שהיה מתוכנן לסוף השבוע הקרוב, אחרי שכבר נדחה המחזור הקודם בשבת שעברה, אבל ב-48 השעות הקרובות צפויים במנהלת לדון גם בדחיית המחזור שאמור להתקיים בסוף השבוע הבא (28.10) ולאור המצב גם הוא אמור להידחות.


