"תוך שעתיים העולם שלנו התהפך. לא רק שלנו, אלא של עוד הרבה מאוד אנשים", סיפר ערן זהבי בריאיון ל-ESPN הולנד היום (שבת) על רקע פרוץ המלחמה לפני שבוע.
"אנחנו רחוקים ממה שקרה בדרום, אבל מרגישים הכל. אנחנו עצובים, לא מבינים איך דבר כזה יכול לקרות בעולם שלנו. איך אנשים מסוגלים לדברים כאלה", אמר שחקנה של מכבי תל אביב, שמרבה להעביר ביקורת מאז תחילת הלחימה בעזה.
זהבי, שקיבל את הפנייה מהתקשורת ההולנדית על רקע עברו בפ.ס.וו איינדהובן כמובן, סיפר על החלק שבו הספורטאים בארץ מנסים לתרום: "אנחנו עוזרים להרבה אנשים, מבקרים משפחות, הולכים להלוויות, זה קשה מאוד. המשפחות מחייכות מעט ומודות לנו שבאנו. אני גאה מאוד במה ששחקנים עושים בכל המדינה. הרבה אנשים בעלי כוח מנסים להשתמש במעמדם למטרות טובות. לבנו עם משפחות הנפגעים".
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.
החלוץ ניצל את ההזדמנות גם כדי לבקר את אופ"א על כך שלא הורתה על דקת דומיה לפני כל משחקי מוקדמות היורו בימים אלה: "בכל פעם שקורה משהו בעולם, אנחנו מפגינים כבוד ועורכים דקת דומיה, כמו אחרי האסונות בטורקיה, מרוקו ולוב. אנחנו מכבדים ותומכים. עכשיו אף אחד לא אומר כלום".