מנשה זלקה לא לבד: שחקן הפועל תל אביב סבסטיאן הרננדז גויס בימים האחרונים, והוצב בבסיס חימוש במרכז. הרננדז בן ה-20, יליד ישראל שנולד לאם פרואנית ואב אורוגוואי ומייצג את נבחרת פרו, סיפר בגאוו לתקשורת הפרואנית על חלקו במלחמה.
"כשהבנתי שאנחנו נכנסים למלחמה, הייתי חייב להתייצב כדי להיות עם אחיי לנשק. אנחנו עושים הכל כדי לנצח. הכדורגל מושבת נכון לעכשיו, ולכן אני מתפקד באופן מלא בתור חייל ותומך כמה שאני יכול", סיפר הקשר בן ה-20, שמשחק העונה כמושאל בהפועל כפר שלם מליגה א'.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
לדבריו של הרננדז, "הרגשתי חובה להיות עם חיילים. יש פה כמה אנשים מעולם הכדורגל שהצטרפו ללחימה. בעתות משבר, הישראלים כי מאוחדים שיש. כרגע הוצבתי בבסיס חימוש ואני עוזר עם נשקים, כדורים ומחסניות לחיילים שמאבטחים ואנשים שיוצאים ללחימה. עוזר איפה שאפשר בכל תחום החימוש. אני גאה להיות חלק מהמלחמה".
הרננדז צמח במחלקת הנוער של הפועל תל אביב בה החל להתאמן כבר בגיל 10. בעונה שעברה ערך הופעת בכורה במדי הקבוצה הבוגרת במשחק הליגה נגד הפועל חדרה, במהלכו נכנס בתור מחליף. זו הייתה הופעתו היחידה בקבוצה עד כה. בקיץ הושאל להפועל כפר שלם יחד עם שחקנים נוספים ממחלקת הנוער של הפועל תל אביב.