איגוד השופטים אישר הערב (שלישי) שקשר מכבי חיפה, עלי מוחמד, צריך היה לקבל כרטיס אדום בשבוע שעבר כאשר הקבוצה אירחה את בני סכנין. המשחק הסתיים ב-1:1 כידוע, אבל לפי הוועדה המקצועית שפרסמה את מסקנותיה ממחזורים 4-5, הקשר היה צריך לסיים את המשחק מוקדם מהצפוי, כבר בדקה ה-61, "בשל עבירת משחק חמורה" לדבריהם.
עוד אירוע שצוין מהמחזור הרביעי נוגע לדרבי התל אביבי, כאשר הוועדה המקצועית הודתה שהעבירה על דור פרץ בתוך תוספת הזמן של המחצית השנייה "חייבה פסיקה לבעיטת עונשין", שהייתה יכולה לאפשר למכבי תל אביב לעלות ל-0:6 היסטורי במפגשים בין הקבוצות.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
כמו כן, עידן ורד הורחק בצדק במשחק בין הפועל פתח תקוה להפועל באר שבע על פי אנשי הוועדה, ששיבחו את התערבותם המוצדקת של שופטי המסך. לעומת זאת, עוד שחקן שעל פי מסקנות הוועדה צריך היה לקבל כרטיס אדום זהו לירן סרדל, שביצע גם כן "עבירת משחק חמורה" בדקה ה-80 בהפסד של הפועל חיפה למכבי בני ריינה במחזור החמישי והאחרון.
אנשי הוועדה הוסיפו כי "מאז פתיחת העונה בוצעו מספר עבירות משחק חמורות, חלקן גרמו לפציעה משמעותית של שחקנים. בכנס מקצועי שנערך היום בבית הנבחרות בשפיים הונחו השופטים לנקוט באפס סובלנות כלפי שחקנים המסכנים את שלום יריביהם ולהניף בהתאם כרטיסים אדומים".


