איגוד השופטים פרסם היום (שלישי) את שיבוצי השופטים למחזור השישי בליגת העל. רועי ריינשרייבר זכה לשיבוץ היוקרתי והוא ינהל את המשחק המרכזי ביום שני בין מכבי חיפה להפועל באר שבע. הוא שפט את המפגשים בין מכבי חיפה להפועל באר שבע בעונה שעברה כאשר הן נאבקו במשחק אלוף האלופים וכן ב-0:2 של הירוקים במחזור השמיני וב-1:2 של הפועל באר שבע בפלייאוף העליון, המשחק שהסתיים באותו עימות אלים בין הצדדים. מאז, יש לציין, הוא לא שפט אף אחת מהקבוצות.
יום קודם לכן, עידן לייבה ינהל את המשחק בין הפועל ירושלים למוליכה מכבי תל אביב באצטדיון טדי (20:00, ספורט2).
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
ביתר משחקי המחזור השישי בליגת העל שייצא לדרך ביום שבת, שניר לוי ישפוט את המשחק בין הפועל תל אביב להפועל חיפה (18:00, ספורט3), אוראל גרינפלד שובץ למפגש בין מכבי בני ריינה למ.ס. אשדוד (19:00) ובאצטדיון בנתניה גל לוי ישפוט את הפועל חדרה ומכבי פתח תקוה (19:30).
אוהד אסולין יתייצב באצטדיון דוחא כאשר בני סכנין תתמודד מול מכבי נתניה (19:45, ספורט1) ומשחקי השבת יסתיימו עם המפגש בין הפועל פתח תקוה לבית"ר ירושלים (20:00, ספורט4) בניהולו של גל לייבוביץ'.