בהפועל באר שבע מרוצים מיום ההעברות האחרון, אם כי היו מרגישים עוד יותר טוב לו היו מצרפים גם מגן ימני. המו"מ שהתנהל מול הפועל ירושלים על אלוז' יאו לא הבשיל לעסקה, אבל להפועל באר שבע יש מספיק אופציות לעמדת המגן הימני אחרי עזיבת שגיב יחזקאל. לאליניב ברדה יש את יוני סטויאנוב ואיאד אבו עביד, וגם ניב פליטר יקבל הזדמנות.
צירופו של אילון אלמוג יוסיף לתחרות על העמדות הקדמיות ובהפועל באר שבע משוכנעים שקיבלו את אחד השחקנים עם טווח ההתקדמות הכי גדול בארץ. אלמוג ינוסה בהפועל באר שבע כחלוץ ולא כשחקן כנף שמאל, תפקיד שמילא במכבי תל אביב.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
הפרידות מחאתם עבד אלחמיד ואדריאן פאון שיחררו תקציבים כאשר השאלת הרומני לבני סכנין, גם מפנה מקום לזר שאמור להתמלא עם הגעתו הצפויה הבוקר של הקשר ההולנדי-מרוקאי אימראן אולד עומאר. הקשר שמשחק בעמדה מספר 10 מתחת לחלוץ, אמור להירשם כשחקן חופשי וכל ההליך הפרוצדוראלי אמור להיות מושלם בקרוב. בשעות הצהריים נחת עומאר בישראל והוא עובר בדיקות רפואיות לקראת חתימה.
עוד בבאר שבע: הלדר לופס צפוי להחמיץ את המשחק מול הפועל פתח תקווה בשבת. הפורטוגלי המריא היום לשהות לצד רעייתו שילדה בפורטוגל וקרוב לוודאי שלא יחזור ארצה עד המשחק בשבת. מי שאמור להחליפו הוא הראל שלום שכבר פתח העונה בעמדת המגן השמאלי והותיר רושם טוב. כזכור שלום צורף לקבוצה הקיץ מהפועל ירושלים.