זה אמנם היה ה-1:1 השלישי ברציפות שלה מתחילת הליגה, אך הפעם מדובר בתיקו מחמיא למדי עבור בני ריינה שסחטה אמש (ראשון) נקודה ממכבי תל אביב בבלומפילד. בסיום שמעו אנשי הקבוצה את ההאשמות מצד היריבה על בזבוזי זמן, אבל אף אחד לא התרגש.
"ממש לא מתנצלים על הדרך בה שיחקנו", אמר גורם בבני ריינה, "הדבר הכי חשוב הוא שיצאנו עם נקודה ממשחק חוץ בין הקשים ביותר שיש. עשינו את שלנו בכלים שיש לנו ובסופו של דבר אנחנו סוגרים שלושה משחקים לא פשוטים בכלל, עם שלוש תוצאות תיקו, וזה בסדר גמור".
המאמן שרון מימר קיבל מחמאות מראשי המועדון על הנקודה היקרה שהשיג. בני ריינה הצליחה, בעיקר בחצי השני, לבלום את כל ניסיונות ההבקעה של מכבי תל אביב, הרבה בזכות יכולת טובה של השוער גד עמוס ושל צמד הבלמים סמביניה ונמניה ליוביסבלייביץ', שסיימו משחק כמעט נקי מטעויות. גם החלוץ שלומי אזולאי, שסיים את המשחק עם מתיחה קלה בשריר הירך האחורי, שמע מילים טובות על השער שכבש בהזדמנות נדירה של האורחים.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
מי שאכזב אמש וגם הוחלף בשל סיבות מקצועיות במחצית הוא שחקן הכנף הבוליביאני הנרי ואקה, שלא מילא אחר ההוראות הטקטיות של מימר, בין היתר בסגירת הקו הימני בהגנה. מימר ניסה להעיר לקשר מספר פעמים במהלך המחצית הראשונה ובסוף החליף אותו בהפסקה.
